ŠTO DOBIVATE ANGAŽIRANJEM AGENCIJE PRILIKOM PRODAJE NEKRETNINE


mladi par kupuje nekretninu

Više ili manje, svi se bar jednom u životu susretnu sa izazovom prodaje nekretnine. Proces je to, koji odmah na prvu izazove lagani grč u želudcu pri samoj pomisli na cijeli niz zadataka koji vas čekaju, ali i na dugotrajnost cijelog postupka sa nizom zavrzlama.

Međutim, postoji način da se taj neugodan osjećaj u potpunosti zaobiđe i da cjelokupan proces prodaje nekretnine prođe bez stresa i u relativno kratkom roku. U trenutku kada se odlučite prepustiti u ruke profesionalaca, taj proces za vas dobiva jedno sasvim drugo, pozitivno značenje.

Angažiranje ZaVas agencije za promet nekretnina, donosi mnogobrojne benefite za vas i vašu kvalitetu života u tom periodu prodaje. Ako ste se pitali što dobivate angažirajući nas, evo i kratkog osvrta.

 

VRIJEME

Ono što je danas najskuplje i najdragocjenije je upravo vaše vrijeme.

Odgovaranje na upite putem maila ili telefona, radimo za vas. U vaše ime izlazimo na teren sa svakim potencijalnim kupcem te mu predstavljamo nekretninu. Idealno bi bilo da se nekretnina proda prilikom 1.razgledavanja, ali na žalost to su vrlo rijetke situacije. Naši agenti provedu više sati na terenu sa svakom nekretninom, trudeći se pritom da je potencijalnim kupcima prikažu u što boljem svjetlu te istaknu sve njene prednosti.

 

RJEŠAVANJE PAPIROLOGIJE I PRAVNE USLUGE

Svaka kupoprodaja nekretnine za sobom veže, između ostalog, i provjere zemljišnih knjiga. Te poslove prepustite našim agentima koji će zajedno sa našom pravnom službom pripremiti kompletnu dokumentaciju potrebnu za prodaju nekretnine a ukoliko postoje neki problemi, naša pravna služba će vas rado savjetovati. Predugovor i kupoprodajni ugovor, naš su dio posla. Po prodaji nekretnine, kompletno prebacivanje režijskih obveza naš je dio posla pa i sa tim možete biti opušteni.

 

PREGOVARAČE

Svaka prodaja nekretnine bilježi nezaobilazno cjenjkanje. Kupac uvijek želi nižu cijenu a prodavatelj višu. Kako dobiti zlatnu sredinu da sve završi kao u onoj narodnoj: „Vuk sit a ovce na broju“? Kada sniziti cijenu i za koliko, to je osjetljiva tema i nema unificiranog odgovora. Kako postići da prodavatelj bude zadovoljan cjelokupnim procesom prodaje a sam kupac zadovoljan traženim iznosom, to ponekad zna biti složeno kao križaljka i prosječan prodavatelj često „padne“ upravo na tom testu. Tada u priču ulaze naši profesionalci. U našem timu rade agenti koji su vrsni pregovarači te posjeduju niz visoko razvijenih kompetencija koje ih čine izvrsnim komunikatorima. Sa svojim komunikacijskim vještinama vješto će doskočiti svim zahtjevima na zadovoljstvo prodavatelja i kupca te na taj način ostvariti prodaju.

 

FOTOGRAFIRANJE NEKRETNINE I OGLAŠAVANJE

Kako bi vaša nekretnina ostavila dobar prvi dojam, veoma je važno da su njene fotografije visoko kvalitetne i adekvatno snimljene. Naš mladi tim iz ZaVas nekretnina, izaći će na teren te se potruditi napraviti što kvalitetnije fotografije kako bi nekretnina bila što bolje predstavljena. Također, oglašavanje je naš dio posla. Prisutni smo na većem broju portala i društvenih mreža a također vas oglašavamo i preko svoje web stranice.

Imajte na umu da trenutno imamo veliki broj kupaca koji aktivno traže nekretninu ali i velik broj „tihih kupaca“ koji nekretninu ne traže aktivno, već imaju dogovor sa našom agencijom da kada se pojavi nekretnina, po njima određenim preferencijama, da ih pozovu i jave za nju kako bi je u konačnici i kupili.

Tko zna, možda u ovom trenu, budući kupac vaše nekretnine upravo čeka poziv naših agenata da mu se jave, stoga ne oklijevajte nego nas nazovite. Vrlo rado ćemo vas savjetovati i odgovoriti na sve vaše nedoumice.