7 RAZLOGA ZAŠTO NAS ODABRATI


Odabir agencije za nekretnine

Vjerojatno ne postoji osoba koja se barem jednom u svom životu nije susrela sa potrebom kupnje, prodaje ili najma nekretnine, bilo da je riječ o stambenom ili poslovnom prostoru ili pak zemljištu.
Nije tajna da ta aktivnost iziskuje jako puno vremena, energije i novaca ali što je najvažnije i znanja, sa kojim vrlo često klijenti niti na raspolažu. 
Promet nekretnina zahtijeva širok spektar pravnog znanja, procjene, vještina pregovaranja i prodaje i sve to kako bi cijeli proces trajao što kraće i prošao bez većih problema. 
Svi mi znamo nekoga tko je imao prilično neugodna iskustva prilikom kupnje ili prodaje i najčešće su imali zajedničko upravo to, da su u realizaciju krenuli bez stručne pomoći agencije. 
Iako još uvijek ima pojedinaca koji se opiru tome, upravo je angažiranje profesionalaca najbolja odluka koju možete donijeti.
Kako bi vam pobliže objasnili o čemu se tu radi, u nastavku vam donosimo 7 razloga zašto angažirati upravo našu agenciju za nekretnine.

1.)    PRIPREMA NEKRETNINE ZA STAVLJANJE NA TRŽIŠTE

Svaki uspješan posao započinje sa dobro odrađenom pripremom, sukladno tome, za ovaj proces ističemo:

  • Priprema nekretnine za prodaju

Svjedoci smo koliko se često na tržištu oglašavaju nekretnine koje su loše prezentirane i koje su već jako dugo na tržištu. 
Nekvalitetne fotografije i jako loša priprema prostora, ostavljaju loš prvi dojam na nekretninu pa je samim time i prodaja neuspješna.
Iskustvo nam pokazuje kako kvalitetno napravljene fotografije u dobro pripremljenom prostoru, puno lakše prodaju nekretninu. 
Naša agencija surađuje sa profesionalnim fotografima koji će, ukoliko to želite, vašu nekretninu fotografirati na najbolji mogući način te na tako povećati broj zainteresiranih i ubrzati proces prodaje.

  • Pripremu papirologije

Za vas pribavljamo dokumentaciju iz katastra i zemljišnika te provjeravamo pravnu ispravnost same nekretnine. Ukoliko ima nedostatka o tome, izvještavamo vas te radimo na ispravljanju nedostataka. Nekretnine sa čistom i potpunom dokumentacijom, prodaju se najbrže!

2.)    ANALIZA TRŽIŠTA

Koliko ste puta čuli kako je netko prodao stan „ispod cijene“ i kako je mogao puno više dobiti za njega ili kako netko prodaje stan već dvije godine a još nema kupca? 
To danas zapravo i nije rijetkost, ponajviše zbog jake inflacije koja je nastupila prilično brzo i naglo a dijelom i kao rezultat izostanka prethodne analize te nepoznavanja tržišta. 
Praćenje trendova i cijena kvadrata te razvoja infrastrukture po pojedinim kvartovima, stanje ponude i potražnje, naš je svakodnevni zadatak koji nam daje vrlo jasan odgovor na to koliko vaša nekretnina zapravo vrijedi, a pomaže nam i odrediti njenu najnižu prodajnu cijenu te je na taj način prodati u najkraćem mogućem roku..

3.)    PROFESIONALNO OGLAŠAVANJE NEKRETNINE

Opise nekretnine pišemo pažljivo za svaku nekretninu posebno. Važno nam je istaknuti sve prednosti kako bi vi lakše uvidjeli vrijednosti iste. 
Oglašavamo na velikom broju portala te smo u redovnoj komunikaciji i sa većim brojem zainteresiranih kupaca/prodavatelja i iz inozemstva, te u svakom trenutku imamo veliki broj zainteresiranih investitora.


4.)    OBILASCI I PROFESIONALNO PREGOVARANJE

Vjerujemo da je upravo ovo razlog zbog čega se svakome „diže kosa na glavi“ kada se spomene promet nekretninama, bilo da je riječ o kupnji ili o prodaji.  
Bezbroj obilazaka nije nikome u interesu i baš zato se  trudimo dovoljno dobro upoznati sa klijentovim potrebama i zahtjevima, kako bi se sve gore navedeno smanjilo na minimum. 
Svako pregovaranje o cijeni odrađujemo mi u vaše ime, po prethodnoj konzultaciji sa vama, tako da ni oko toga više ne morate razbijati glavu. Pregovaračke procese prepustite nama!

5.)    PAPIROLOGIJA I PRAVNA SIGURNOST

Kada angažirate našu agenciju za promet nekretnina, budite sigurni da imate valjanu pravnu zaštitu. Surađujemo sa timom odvjetnika koji provjeravaju činjenična stanja u vezi nekretnine. 
Provjeravamo svaki podatak iz katastra i gruntovnice, također i dokumentaciju o legalnosti objekta i posjedovanju uporabne dozvole te energetskih certifikata. 
Predugovor i Kupoprodajni ugovor sastavljaju pravnici za svakog klijenta ponaosob, ovisno o stanju i potrebi, a sve kako bi pružili svu potrebnu zaštitu vama kao našem klijentu.

6.)    SMANJENJE STRESA

Borba sa papirologijom, izlasci na teren i razgledavanja, svakodnevno odgovaranje na upite zainteresiranih klijenata i beskrajna pregovaranja, vaša su svakodnevnica ukoliko se odlučite sami upustiti u ovu avanturu.
Vjerujemo da nikome u današnje vrijeme nije do dodatnog stresa i da nam je svaki slobodan trenutak dovoljno vrijedan da znamo kada stvari prepustiti profesionalcima. 
Od svega što je gore navedeno, možete biti izuzeti ako dovoljno mudro odigrate potez  i angažirate našu agenciju da sve te zadatke odradi umjesto vas. Work smart, not hard!

7.)    MOGUĆNOST SURADNJE SA NAŠIM TIMOM

Naša agencija ima vrlo širok spektar suradnika sa stručnim znanjem. Ukoliko će vam trebati usluge arhitekte, geodeta, dizajnera, građevinara i ostalih, vrlo rado ćemo vas povezati sa svojim suradnicima koji će se potruditi da sve potrebne radove i zahvate odrade sto brže i kvalitetnije